Tarieven

Geluk betaalt zich terug

Wij geloven niet in excellente werk, zolang de waarde "geld" een uitgangspunt is. Door "geld" als waarde te nemen ontstaat een beheerscultuur. Alles wat er gedaan moet worden, wordt afgemeten aan de beschikbare hoeveelheid geld. Hiermee houdt men het schaarste denken in stand. Een kwetsbaar uitgangspunt, dat uiteindelijk alleen zichzelf zal bevestigen.

Geld dient gezien te worden als middel, niet als doel op zich. Het overvloed denken zal excellent werk ondersteunen. Excellent werk genereert geld. Durf te investeren. De kosten gaan immers voor de baten uit.

Het gaat om vertrouwen. Durft u als organisatie te investeren? Durft u nieuwe stappen te nemen waarvan u de uitkomst nog niet helemaal weet? Geluk betaalt zich terug!! Geluk betaalt zich terug op zoveel manieren, waarvan u nog niet eens wist, dat ze mogelijk waren.

Wij zetten het u betaald!

Wij investeren in het geluk van uw organisatie. Wij investeren in het behalen van doelen, in excellent-zijn. Investeren in ons betaalt zich terug.

Wij zijn van mening dat, als de investering gericht is op het grotere doel, het vruchten zal afwerpen. Durf te geven, maar durf ook te ontvangen. In overleg met u bekijken we hoe onze inzet betaald gaat worden.

Mark & Michiel

 

Geld speelt geen viool!

het grote geheel